7 padomi Aliexpress aplikācijas lietotājiem

  1. Meklējot preces, pievērsiet uzmanību zilajai ikonai pie preces cenas. Tā norāda uz papildu atlaidi, kura tiks piemērota veicot pirkumu mobilajā ierīcē.
  2. Skatot meklēšanas rezultātus, pavelciet sarakstu uz augšu, lai parādītos papildu iespējas norādīt filtrus, piemēram, bezmaksas piegāde, tikai mobilās aplikācijas piedāvājumi u.c.
  3. Mobilā aplikācija vienkāršo dažādu paziņojumu saņemšanu – piemēram, vēstule no pārdevēja vai ziņa, ka prece ir izsūtīta.
  4. Aplikācijā meklētājs atpazīst arī balsi, tādēļ varat izmēģināt arī šādu iespēju – nerakstīt ar vārdiem, bet diktēt angļu valodā un Google balss atpazīšanas sistēma ievadīs meklējamos atslēgvārdus.
  5. Iepatikās kāda prece? Pievienojiet to vēlmju sarakstam un vēlāk apskatiet to tuvāk vai sagaidiet cenas samazinājumu.
  6. Aplikācijā tiek publicēti īpašie kuponi un piedāvājumi dažādās sadaļās, atliek vien izpētīt un iepazīties ar to.
  7. Pie veiktajiem pasūtījiem (My Orders) ir iespēja izmantot sūtījuma izsekošanu (tracking). Paturiet uz tracking numura, lai nokopētu kodu un tālāk varat to atvērt arī 17track.net, kas ir populārākais sūtījumu izsekošanas serviss.

Ja jums vēl nav mobilā aplikācija, izmantojiet iespēju to lejupielādēt. Aplikācija ir piemērota Android un Iphone lietotājiem, savukārt Windows Phone lietotāji var izmantot mājaslapas mobilo versiju.

Lejupielādēt Android mobilo aplikāciju