Top zīmoli AliExpress veikalā: kā atrast uzticamus pārdevējus?

Bez lieliem pārsteigumiem – Aliexpress ir gana daudz dažādu viltojumu, vāju pakaļdarinājumu, lai atšķirtu un atrasti labākos piedāvājumus, uzmanība ir jāpievērš arī tirgotājam, ne tikai preces atsauksmēm. Pārdevēju ir daudz un Aliexpress vadība nevar visam izsekot pilnībā, bet tomēr tā var atzīmēt, kuri pārdevēji jeb veikali ir uzticamāki kā pārējie un tiem piešķir papildu norādi Top Brand jeb Top zīmols. Tas tiek piešķirts labākajiem ķīniešu tirgotājiem, kuri pārdod augstākas kvalitātates preces par izdevīgām cenām, kā arī tiem ir augsts klientu servisa novērtējumus un pēc pārdošanas serviss. 

Nav vienkārši kļūt par Top zīmolu, tas netiek piešķirts kuram katram, kā arī to var zaudēt, ja pārdevējs vairs nav cienīgs nest šādu nosaukumu. Top zīmola nozīmīti nevar nopirkt, Aliexpress to piešķir pēc rūpīgas izvērtēšanas pēc šādiem kritērijiem:

  • Augstas kvalitātes preces
  • Viens no populārākajiem veikaliem Aliexpress platformā atbilstošajā kategorijā
  • Preces ir inovatīvas, trendīgas, ar jaunākajām tehnoloģijām un dizainu, līdz ar to veikals netirgo vecas, nemodernas preces
  • Veikalā norādītās preču zīmes ir autentiskas, nav viltojumi, līdz ar to nav pārsteigumi par kvalitāti
  • Ja izpārdošanas cenas, tad tiešām labas cenas, nevis mazas atlaidītes, ar kurām spēlējas citi tirgotāji un pārdevēji
  • Atgriezto preču skaitam ir jābūt zemam
  • Savukārt novērtējuma reitingam ir jābūt augstam
  • Klientu atbalstam ir jāstrādā iespējami ātri
  • Veikalam ir jānodrošina pilna garantija un pēcpārdošanas serviss. 

Ja pārdevējs nodrošina visu augstāk minēto, tam ir tiesības pieteikties top zīmola nozīmītei. Kā redzams – prasības ir gana nozīmīgas, tādēļ par tādiem kļūst patiešām vērtīgi un piemēroti veikali. 

Kā atrast un novērtēt Top zīmolu veikalu? 

Pievēršam uzmanību vairākām lietām, lai ieraudzītu gan rezultātos, gan citviet norādes par Top zīmola veikalu – pirmkārt, tā ir nozīmīte, kas parāda Top brand. Papildus tam varat arī izvērtēt citas lietas, kas raksturo šādu izcilu pārdevēju:

  • Viņiem ir daudz sekotāju
  • Viņi ir zīmola īpašnieki vai autorizēti pārstāvji
  • Viņiem ir daudz produktu piedāvājumi
  • Viņiem ierasti ir augtāks produktu novērtējums
  • Viņiem ir salīdzinoši daudz pārdoto preču salīdzinājumā ar citiem tirgotājiem. 

Aliexpress norādes par top brand ir izvietojis gan meklēšanas rezultātos, gan arī pie veikala apraksta. Tas ļauj ātrāk novērtēt veikala uzticamību. Zemāk ir uzskaitīti daži populāri Top zīmolu veikali.

Xiaomi – elektronikas mega piedāvājumi

Viens no lielākajiem elektronikas ražotājiem pasaulē. Viņi ir pazīstami ar viedtelefonu ražošanu, bet viņi ražo arī visdažādākās elektronikas ierīces ikdienai, piemēram, zobu birstes, ziepju traukus, masāžas ierīces un daudz, daudz ko ctu. Daudzi cilvēki apmeklē Aliexpress, lai iegādātos Xiaomi produktus, bet šajā portālā atradīsiet daudzus tirgotājus, kuri piedāvā Xiaomi produktus, var būt pagrūti atrast tādu, kurš tiešām tirgo Xiaomi, nevis pakaļdarinājumus. Ja nevēlies uzķerties uz krāpniekiem, iepērcies īstajā un apstiprinātajā Xiaomi veikalā Aliexpress. Nepalaid garām iespēju apskatīt šobrīd karstākos izpārdošanas piedāvājumus no Xiaomi.

Baseus – austiņas un cita elektronika

Baseus zīmols ir viens no lielākajiem elektronikas ražotājiem Ķīnā un tas ir arī viens no lielākajiem Top zīmoliem Aliexpress platformā. Baseus tirgo visdažādākās preces: ātros lādētājus, Bluetooth austiņas, pārvietojamos putekļu sūcējus, telefona baterijas, power bankas, gaisa atsvaidzinātāji un mitrinātāji. Baseus ir ļoti populārs austiņu izvēlei. Gandrīz divi miljoni sekotāju Aliexpress veikalam. Aplūkojiet Baseus piedāvājumus.

Katalogs latviešu valodā

Vēlies Aliexpress kategorijas skatīt latviešu valodā, kā arī skatīt populārākās preces? Ieskaties Alix.lv un izmanto ērtu katalogu, lai atrastu jaudīgākos piedāvājumus par superizdevīgām cenām!