Banggood: Ķīnas internetveikals ar ļoti plašu izvēli

Banggood.com ir globāla tiešsaistes iepirkšanās platforma, kas piedāvā plašu produktu klāstu, tostarp elektroniku, mājas un dārza piederumus, apģērbu, aksesuārus un daudz ko citu. Banggood tika dibināta 2006. gadā, un tā ir viena no lielākajām tiešsaistes iepirkšanās platformām Ķīnā.

Populāras veikala sadaļas

Flash deals jeb zibenīgie piedāvājumi – regulāri mainās piedāvājums precēm, kurām ir īpaši karstas un izdevīgas cenas, nepalaid garām iespēju un ielūkojies, varbūt atradīsi kaut ko sev noderīgu!

Izpārdošanas sadaļa jeb Clearance – izdevīgas cenas kļūst vēl izdevīgākas tieši šajā sadaļā. Vēl viena iespēja iegūt labākos piedāvājumus no Banggood e-veikala.

Banggood.com piedāvā dažādas priekšrocības, tostarp:

  • Plašs produktu klāsts: Banggood piedāvā vairāk nekā 50 miljonus produktu no vairāk nekā 100 000 pārdevējiem. Tas nozīmē, ka jūs varat atrast gandrīz jebko, ko meklējat – vērtīga alternatīva Aliexpress, par šo izvērtēsim vairāk raksta turpinājumā.
  • Zemas cenas: Banggood ir pazīstama ar savām zemām cenām,jo Banggood iegādājas produktus tieši no ražotājiem.
  • Bezmaksas piegāde: Banggood piedāvā bezmaksas piegādi daudzām valstīm, tostarp uz Latviju.
  • Pircēju aizsardzība: Banggood piedāvā pircēju aizsardzību, kas nozīmē, ka jūs varat saņemt atmaksu, ja neesat apmierināts ar savu pirkumu.

Tomēr Banggood.com ir arī daži trūkumi, tostarp:

  • Lielākā daļa pārdevēju atrodas Ķīnā, tāpēc piegāde var aizņemt vairākas nedēļas.
  • Banggood klientu apkalpošana nav vienmēr labākā, bet tas jau ierasti atšķiras no Eiropas un ASV veikalu klientu servisa
  • Banggood tīmekļa vietne var būt nedaudz sarežģīta navigācija, sākumā nāksies mazliet vairāk laika patērēt, lai apgūtu izkārtojumu.

Banggood.com pret AliExpress: kurā iepirkties?

Banggood un AliExpress ir divas no populārākajām tiešsaistes iepirkšanās platformām Ķīnā. Tomēr ir dažas galvenās atšķirības starp šīm divām platformām.

Banggood ir pirmās puses pārdevējs, tas nozīmē, ka tā iepērk produktus tieši no ražotājiem un pārdod tos saviem klientiem. AliExpress ir trešās puses tirdzniecības platforma, tas nozīmē, ka tā ir platforma, kurā trešās puses pārdevēji var pārdot savus produktus.

Rezultātā cenas Banggood parasti ir zemākas nekā AliExpress, jo Banggood nav jāmaksā komisija trešās puses pārdevējiem. Tomēr tas nozīmē arī to, ka Banggood produktu klāsts ir mazāks nekā AliExpress, jo Banggood var pārdot tikai produktus, kurus tas iegādājas no ražotājiem.

Banggood un AliExpress piedāvā daudz’ām precēm bezmaksas piegādi daudzām valstīm, tostarp uz Latviju. Mūsu pieredze liecina, ka piegāde no Banggood parasti ir ātrāka nekā piegāde no AliExpress. Tas ir tāpēc, ka Banggood ir savas noliktavas dažādās pasaules valstīs, savukārt AliExpress pārdevējiem parasti ir jānosūta produkti no Ķīnas.

Kopsavilkumam

Banggood un AliExpress ir divas no populārākajām tiešsaistes iepirkšanās platformām Ķīnā. Abām platformām ir savas priekšrocības un trūkumi. Kura platforma jums ir piemērotāka, ir atkarīgs no jūsu individuālajām vajadzībām. Ja jūs meklējat zemas cenas, tad Banggood ir labāka izvēle. Ja jūs meklējat plašāku produktu klāstu, tad AliExpress ir labāka izvēle.

Cenas abās platformās ir konkurētspējīgas, bieži ievērojami zemākas nekā tradicionālajās mazumtirdzniecības cenās. Tomēr, Banggood.com bieži piedāvā nedaudz labākas cenas, īpaši izpārdošanas laikā. Turklāt Banggood piedāvā lojalitātes programmu ar papildu atlaidēm un ekskluzīviem piedāvājumiem, palielinot ietaupījuma potenciālu.