Aliexpress atlaižu kodi: kur meklēt un kā izmantot

kuponi-posts

Izmantojiet atlaižu kodus, lai iepirktos Aliexpress internetveikalā. Zemāk ir aprakstīta svarīgākā informācija par kuponu izmantošanu.

Kuponu veidi

Pastāv divu veidu kuponi – AliExpress un pārdevēju izdotie:

Aliexpress atlaižu kodi

Šos kuponus piešķirt gan dažādās mārketinga aktivitātēs, gan arī kā atmaksu par iepriekš veiktiem pirkumiem, tos var izmantot visām precēm. Lielāko daļu kuponu atradīsiet izmantošanai mobilajā aplikācijā.

Pārdevēju (sellers) kuponi

Pārdevēji izsniedz tikai kuponus par noteiktām summām ar minimālo pirkumu, piemēram, 2$ kupons, kuru izmantot pirkumiem virs 50$. Ja esat atradis kādu labu veikalu, tad varat apskatīt plašāk šī veikala piedāvājumu un izpētīt, vai veikals nepiedāvā kuponus.

Aliexpress nekad nepiedāvās procentu kuponus – ja kaut kur tādus redzat, ziniet, ka tie ir maldīgi un tos reāli nevar izmantot.

Aliexpress apkopo pārdevēju kuponus vienā sadaļā “Kuponi”
skatīt kuponu sadaļu

Izmantošana

Lai kuponus izmantotu, tos sākumā vajag pievienot savam kontam, tajā atrodas atsevišķa sadaļa “My coupons“, tur varat iegūt informāciju par derīgajiem kuponiem kontā. Kuponus vēlāk izmanto pie preces apmaksas. Atsevišķiem kuponiem var būt papildu nosacījumi, piemēram, jāmaksā obligāti ar Alipay, lai kupons būtu derīgs.

kuponu-kods

Vairāk informācijas par kuponiem un to izmantošanu meklējiet AliExpress palīdzības sadaļā.